BonBon-land
kom med til bonbon-land og
få årets sjoveste dag
BonBon-land
BonBon-land
Besøg BonBon-Land - den sjoveste og skøreste forlystelsespark - hvor børn og voksne i alle aldre kan more sig sammen. Er du en vovehals er Svend Svingarm og Vildsvinet lige noget for dig. Er du knap så modig, så kan du prøve Henry Hundeprut rutschebanen eller Viktor Vandorm, hvor det stadig kilder lidt i maven.

For de helt små har vi blandt andet Sprutten og Hestepærerne. For hele familien anbefaler vi vores super populære Bæver Rafting.

Når entré er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm kommer gratis ind. I kan også slå jer ned med en stor is på bænke på vores mange grønne områder eller besøge vores spisesteder. Vi har spændende events hver uge og i højsæsonen har vi 2 shows dagligt. I kan også være heldige at møde nogle af vores populære maskotter. Vi ses.
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-land
lÆs mere om...
Lalandia
Lalandia
Oplev den kæmpestore Aquadome med vandrutsjebaner og bølgebassin, det sjove legeland, Monky Tonky Land og den hyggelige overdækkede arkade med spisesteder, butikker og sjove aktiviteter for hele familien. Kom og oplev det hele. Bo i vores dejlige feriehuse - tæt ved badestand.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Oplev årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, der tager jer mere end 66 millioner år tilbage i tiden til brølende dinosaurer! Midt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash!
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. Vi tilbyder spændende leg-og-lær aktiviteter, fantastiske udstillinger og modeller, workshops, klatrehule, en 3D-biograf samt mountainbike, træklatring, svævebane og fossiljagt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Oplev middelalderen, som du aldrig har oplevet den før. Danmarks Borgcenter er et moderne oplevelsescenter, hvor du oplever middelalderen digitalt. Her venter spænding og uhygge - side om side med sjov og viden.