Danmarks Borgcenter
kom og oplev middelalderen, som du aldrig har oplevet den før.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter, Vordingborg – oplev den internationale særudstilling VIKINGERNES METROPOL med 2000 unikke genstande fra vikingernes største by, Hedeby

Danmarks Borgcenter er det nye nationale forsknings- og oplevelsescenter for middelalderens borge, konger og magt. Vi er nok mest kendt for Gåsetårnet, som blev bygget af kong Valdemar Atterdag i 1360'erne. Det er Danmarks eneste bevarede fæstningstårn fra den tid. Her kan du opleve ”Gåsetårnet under belejring”, som får håret til at rejse sig. Gå heller ikke glip af den 3.7 hektar store borgruin, som er resten af en gigantisk og historisk vigtig kongeborg og fæstning.

Med billetten får du udleveret en iPad med guide som fortæller historier, viser film og animationer, når du nærmer dig spændende steder på borgruinen. Guiden er bland andet udstyret med avanceret Augmented Reality som giver dig mulighed for at se, hvordan borgen så ud i middelalderen. På iPaden findes også spillet Ghost Hunt, hvor du kan forsøge at fange overnaturlige væsner – hvis du tør forstås…

I det store nye udstillingshus fortælles i 2017 historien om VIKINGERNES METROPOL, Hedeby. Udstillingen tager dig med på en dramatisk og fængslende rejse fra de danske sydhavskyster til Hedeby, hvor unikke fund som sværd, guldsmykker, møntskatte, legetøj og meget mere gør at man kommer helt tæt på vikingerne og livet i deres største by.

Café & Restaurant Borgen tilbyder et udvalg af retter som tager udgangspunkt i lokale råvarer og traditioner.

Danmarks Borgcenter har åbent alle dage mellem 10.00-17.00 fra den 1 juli til 31 august. Resten af året fra 10.00 til 16.00 (lukket mandag).

Pas eller kørekort skal medbringes for at man kan låne en iPad. Læs mere på www.danmarksborgcenter.dk
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
lÆs mere om...
Lalandia
Lalandia
Oplev den kæmpestore Aquadome med vandrutsjebaner og bølgebassin, det sjove legeland, Monky Tonky Land og den hyggelige overdækkede arkade med spisesteder, butikker og sjove aktiviteter for hele familien. Kom og oplev det hele. Bo i vores dejlige feriehuse - tæt ved badestand.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Oplev årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, der tager jer mere end 66 millioner år tilbage i tiden til brølende dinosaurer! Midt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien. Vi har alt fra vilde forlystelser til de mere rolige - og vi har sjove forlystelser for de helt små. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis igen og igen. Kom og få årets sjoveste dag for hele familien i vores park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. Vi tilbyder spændende leg-og-lær aktiviteter, fantastiske udstillinger og modeller, workshops, klatrehule, en 3D-biograf samt mountainbike, træklatring, svævebane og fossiljagt i naturen.