GeoCenter Møns Klint
masser af store oplevelser for hele familien - både i centret og ude i danmarks vildeste natur.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. Her venter en fantastisk interaktiv udstilling opbygget som en tidsrejse på 70 mio. år, hvor højteknologiske udstillingsteknikker, kunstneres frie fortolkninger og sjældne fossiler bringer dig fra bunden af Kridthavet frem til den unikke natur, der findes på Møns Klint i dag.

Leg og lær om de voldsomme geologiske processer, der har skabt Danmark. Se fantastiske fossiler og 1:1 modeller af fortidens store dræbere. Gå gennem istidens gletsjer. Test din viden om natur, sten og planter eller besøg vores gletsjer-biograf, den udfordrende klatrehule eller vores 3D-biograf, hvor vi viser imponerende 3D-film. Udenfor venter Danmarks vildeste natur, hvor vi guider dig gennem store oplevelser som mountainbike, træklatring, svævebane og fossiljagt på klintestranden.

Alle oplevelser er med i entréprisen. Vi glæder os til at lære dig meget mere om Danmarks enestående natur.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
lÆs mere om...
Lalandia
Lalandia
Oplev den kæmpestore Aquadome med vandrutsjebaner og bølgebassin, det sjove legeland, Monky Tonky Land og den hyggelige overdækkede arkade med spisesteder, butikker og sjove aktiviteter for hele familien. Kom og oplev det hele. Bo i vores dejlige feriehuse - tæt ved badestand.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Oplev årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, der tager jer mere end 66 millioner år tilbage i tiden til brølende dinosaurer! Midt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien. Vi har alt fra vilde forlystelser til de mere rolige - og vi har sjove forlystelser for de helt små. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis igen og igen. Kom og få årets sjoveste dag for hele familien i vores park.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Oplev middelalderen, som du aldrig har oplevet den før. Danmarks Borgcenter er et moderne oplevelsescenter, hvor du oplever middelalderen digitalt. Her venter spænding og uhygge - side om side med sjov og viden.