Lalandia
Nyd det tropiske klima i Aquadome, gi’ den gas i vandrutsjebanerne og slip familien løs i et hav af aktiviteter.
Lalandia
Lalandia
Ta’ familien med til Lalandia i Rødby, hvor I kan bruge tiden sammen. Feriecentret er beliggende i et naturskønt område lige ned til Østersøen og en dejlig badestrand, og byder uanset vind og vejr på de perfekte rammer for en sjov og dejlig dag eller ferie med familien.

Gi’ den gas og leg i sjove vandrutsjebaner og vandaktiviteter eller hop i bølgen blå i de opvarmede bassiner i den kæmpestore Aquadome, der byder velkommen med tropestemning året rundt. Efter en sjov dag i Lalandia Aquadome, kan I gå på opdagelse i de hyggelige arkader med spisesteder, butikker og masser af aktiviteter for store og små, eller hygge jer sammen i feriehuset.

Her findes alt på ét sted, så kom og oplev det hele!
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
Lalandia
lÆs også om...
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Oplev årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, der tager jer mere end 66 millioner år tilbage i tiden til brølende dinosaurer! Midt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien. Vi har alt fra vilde forlystelser til de mere rolige - og vi har sjove forlystelser for de helt små. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis igen og igen. Kom og få årets sjoveste dag for hele familien i vores park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. Vi tilbyder spændende leg-og-lær aktiviteter, fantastiske udstillinger og modeller, workshops, klatrehule, en 3D-biograf samt mountainbike, træklatring, svævebane og fossiljagt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Oplev middelalderen, som du aldrig har oplevet den før. Danmarks Borgcenter er et moderne oplevelsescenter, hvor du oplever middelalderen digitalt. Her venter spænding og uhygge - side om side med sjov og viden.