klar til et fantastisk stykke danmark?
De Danske Sydhavskyster overrasker med storslående natur og outdoor-aktiviteter! Vi har de perfekte etaper til den aktive cykelturist - alt fra Lolland og Falsters flade strækninger forbi bølgende kornmarker og stier langs Østersøens diger til kuperede bakker i skovfyldt terræn med stejle op- og nedkørsler på toppen af Møn.
Sydhavskysterne rummer også et væld af smukke og fiskerige steder for den entusiastiske lystfisker. Tag med i mindre både på havet, nyd solnedgangen i vaders på stenfyldt sandbund eller find et spot langs søer og kanaler. Vil du blot nyde naturen uden andet udstyr end et par gode vandrestøvler og en kikkert, så elsker både havørne og trækfugle også vores sydøstvendte kyster.
Så pak tasken og kom afsted – det hele er tæt på – og meget mere fantastisk, end du troede.
Lystfiskeri
Vandet langs De Danske Sydhavekyster bugner at gode, hemmelige fiskesteder. Find ud af hvor de lokales bedste steder er...
Cykelferie
De Danske Sydhavskyster lokker med noget af Danmarks smukkeste natur. Et trygt cykelparadis med masser af afvekslende, flotte og udfordrende cykelruter.
Naturen
Vores egn bugner af spektakulære naturoplevelser - flere steder finder du endda helt unik dansk natur med verdensklasse-potentiale...