Kom med! Bliv forelsket i et lille stykke af Danmark …- alt det gode er tÆttere på end du tror!
Det sydlige Sjælland samt øerne Møn, Lolland og Falster overrasker med romantiske steder og storslåede oplevelser. Her kommer I tæt på det hele - og hinanden. Langs 1.000 km kystlinje venter bl.a. Danmarks varmeste badevand på Lollands vestkyst og sandstranden ved Falsters østkyst, der flere gange er kåret til landets bedste. Find alt fra smukke steder med skyggefulde bøgetræer i vandkanten til Danmarks mest dramatiske og imponerende natur: De over 100 m stejle, majestætiske klinter på Møns Klint og Stevns Klint (UNESCO Verdensarv, natur). Tag på romantisk slentretur langs brostensbelagte stræder i Nysted eller Stege og shop løs i de større byer, Næstved, Vordingborg, Nykøbing F. og Nakskov. Områdets mange museer, gallerier og kunstnersjæle lader dig komme tæt på kulturhistorier, international kunst og unikaprodukter, mens kirker, slotte og herregårde formidler om fortidens tro, krige, ridderlighed og romantik. Sejl ud i en kano langs Sjællands længste å, Susåen eller tag på en romantisk udflugt med turbåd på ørige fjorde og søer. Du kan også sejle ud til de mindre øer som frugtrige Fejø, jazzøen Femø - eller tage Færgen til dagsoplevelser i midten af Danmark.
Egnen bugner også af lokale øl, oste, vine, is, kød, grønt og frugt. Smag selv hos de mange producenter, i gårdbutikker, på markeder eller på de mange restauranter, der giver de lokale råvarer internationalt stjerneniveau. Og så venter et væld af hyggelige overnatningssteder og gæstfrie værter på at bringe jer tæt på det hele.
Kom afsted - det hele er tættere på - og meget mere fantastisk end du tror ...
Besøg Hotel søpark i hyggelige Maribo.
Hotellet har en naturskøn beliggenhed med søudsigt, lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt stor udendørs terrasse.
Hotel Søpark ligger midt i Maribo og tæt på oplevelsesrige naturområder. Hotellet har udsigt ud til den store Søndersø, hvilket giver hotellet en unik atmosfære. Hver dag starter med en lækker morgenbuffet. Om eftermiddagen er der kage og snacks. Hele dagen kan du desuden forsyne dig med frugt og kaffe/te/kakao. Alle disse ting er en del af konceptet ”Vi byder gratis på”. Om aftenen kan vi byde dig velkommen i vores á la carte restaurant.
Hotellets konference- og mødefaciliteter kan rumme alt fra små møder til store konferencer.
Hotel Søpark er en del af den familieejede hotelkæde Milling Hotels. Vores mission er, at vores gæster altid skal føle sig hjemme, når de besøger Milling Hotels.
Oplev blandt andet
Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/DDS-3-col-item.cshtml)
Frederiksminde
Frederiksminde
Forkæl dig selv eller en du holder af med et fantastisk ophold på hotellet ved Præstø Fjord. Det enormt hyggelige, gamle hotel er topmoderniseret i klassisk stil og både værelser og personale er super charmerende. Det gastronomiske niveau i køkkenet har 1 Michelinstjerne.
Fuglsang Kunstmuseum
Fuglsang Kunstmuseum
Oplev et af landets ældste kunstmuseer, der viser dansk kunst fra ca. 1780 – 1980 samt skiftende særudstillinger. Museets prisbelønnede arkitektur er i smuk samklang med de naturskønne omgivelser. Besøg også café og designbutik.
Camønoen
Camønoen
Tag 218.750 skridt gennem Klintekongens land, på stier i urskoven, ind i jættestuernes indre, tæt på grotteedderkoppen, langs strand, på mark, under Danmarks smukkeste stjernehimmel. Glæd dig til stille stunder i livets hastighed.
Marielyst Strand
Marielyst Strand
Intet mindre end Danmarks bedste badestrand. 4 gange i træk! De brede og bløde sandstrande med den blide Østersø er det absolutte trækplaster, når den danske sommer lyser op. Spis og hyg på det moderne og smarte egtræsbelagte kæmpetorv!
Stevns Klint
Stevns Klint
Naturen på Stevns er så vidunderlig, at den er kommet på UNESCOs Verdensarvs-liste. De rå klinteskrænter har så tydelige aflejringer at du næste kan tælle årene – godt 65 millioner år tilbage i tiden til det store meteornedslag og dinosaurernes uddøen.
Naturpark Maribo
Naturpark Maribo
Oplev den enestående natur og de mange havørne med turbåden Anemonen. Eller tag på en vandre- eller cykeltur rundt i Naturparken. Mulighederne er mange i den helt enestående og smukke natur, hvor du også kan finde sjældne orkidéer og sommerfugle.
Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Oplev stemningen fra Den Kolde Krig og se Danmark og NATO's hemmelige brik i forsvaret mod truslen fra Øst. I 40 år var Stevnsfort klar til krig døgnet rundt. Kom med i undergrunden og oplev Koldkrigsmuseum Stevnsfort.
Gedser Odde
Gedser Odde
Stil dig på kanten og oplev en fantastisk udsigt over Østersøen, larmende bølger der slår mod kysten, masser af vind i håret og måske endda sæler og edderfugle. Velkommen til Gedser Odde, Danmarks Sydsligste punkt.
Gavnø Slot
Gavnø Slot
Elsker du blomsterpragt og pompøse, farvestrålende haver og slotte – så SKAL du besøge slottet på eventyrøen Gavnø. Gavnø Slot er bl.a. berømt for Danmarks største tulipanfestival, den familievenlige trætopbane Gavnø Go Fly og Danmarks eneste slotsbryggeri.
Dodekalitten
Dodekalitten
En ydmyg Lollandsk mark med udsigt ud over Smålandshavet danner base for det ambitiøse kunstprojet “Dodekalitten”. 12 kæmpestore granit-stenstøtter, hver 7-8 meter høje placeres i en 30 meter stor cirkel. I 2016 står der fem ansigter på deres pladser. Et vanvittigt stort og meget smukt kulturscenarie.
Møns Klint
Møns Klint
De kridhvide, kæmpe klinteskrænter er unikke i Danmark. Den næsten 7 kilometer lange kystlinie gemmer på over 100 millioner år gamle fossiler. Hvordan det gik til kan du høre om på GeoCenter Møns Klint, beliggende helt ude på kanten af Møn, der er UNESCO Biosfære-udnævnt.
Dark Sky
Dark Sky
Den unikke nattehimmel på Møn og Nyord giver dig mulighed for både at se stjerner og måner. Ved Dark Sky-fænomenet kan du opleve Mælkevejen på tætteste hånd. Øerne Møn og Nyord er et af de få stedet i Danmark, hvor du kan opleve Dark Sky-fænomenet grundet den lave lysforurening her.